tratamente faciale

Préime Dermafacial

Preime Dermafacial este cel mai nou aparat de rejuvenare si curatare faciala pentru saloane de infrumusetare, cu tehnologii multiple.

Rulează videoul

Proiectat și fabricat în Europa, Préime DermaFacial combinat cu produsele Preime Derma Ceuticals reprezintă un nou standard global în tratamentele de îngrijire a pielii. Preime respectă cele mai înalte standarde de calitate și oferă rezultate care depășesc așteptările.

Préime DermaFacial a fost conceput de experți în îngrijirea pielii, pentru experții în îngrijirea pielii. Concentrându-se pe eficacitate, combinații nelimitate de tratament și ușurință în utilizare, Préime DermaFacial este platforma principală de îngrijire a pielii pentru clinici, centre de estetică și saloane de infrumusetare.

Rejuvenare Faciala - Préime Dermafacial

Ce este Préime Dermafacial

Tehnologia Préime DermaFacial a fost dezvoltata de catre experti in ingrijirea pielii. Platforma este dedicata clinicilor, centrelor de estetica si spa-urilor medicale. Préime DermaFacial este extrem de usor de utilizat, oferind combinatii complexe de tratament pentru rezultate excelente.

Préime DermaFacial este un dispozitiv inteligent, sustinut de tehnologia IoT (Internet of Things), conceput pentru a asigura rezultate consistente si satisfactie atat terapeutilor cat si a pacientilor. Acest sistem de ultima generatie dezvaluie o abordare complet noua in efectuarea tratamentelor prin furnizarea de date reale terapeutilor. Acestia pot astfel sa inteleaga, sa examineze si sa-si imbunatateasca constant metodele de tratament.

Préime Dermafacial - terapie combinata

Sistemul unic Préime DermaFacial folosește cinci tehnologii puternice pentru a oferi un potențial terapeutic cu adevărat personalizat. Acest lucru permite dispozitivului să ofere opțiuni de tratament nelimitate pentru soluții de tratament de sine stătătoare și combinate. Designul perfect și ușurința în utilizare înseamnă că sistemul este compatibil cu o varietate de proceduri non-invazive pentru a completa alte tratamente cosmetice.

Curăță și infuzează (AquaB)

preime dermafacial
Pregătește pielea prin curățare și exfoliere blândă, care poate ajuta la controlul dimensiunii porilor dilatați. Ingredientele active hranitoare sunt infuzate in piele care imbogatesc si hidrateaza pielea, lasand-o sa se simta revigorata.
 
AquaB folosește momentul spiralat avansat combinat cu tehnologia de vacuum pentru a curăța, hidrata și pregăti pielea pentru etapele ulterioare ale tratamentului facial. Folosit sinergic cu soluțiile personalizate de îngrijire a pielii de la Préime DermaCeuticals.

Exfoliază și revigorează (VibroX)

Microdermabraziunea personalizată oferită de platforma Préime DermaFacial ajută la exfolierea și revigorarea pielii. Bulele de CO2 pot fi folosite pentru a pătrunde în piele, încurajând circulația sanguină crescută. Pielea se simte curățată și revigorată datorită oxigenării crescute.

VibroX integrează o vibrație de înaltă frecvență cu lumină LED roșie pentru a oferi microdermabraziune avansată pentru a îmbunătăți aspectul tonului și texturii pielii. VibroX poate fi folosit împreună cu gelurile Préime DermaCeuticals pentru a induce efectul Bohr – aici sunt folosite microbulele de CO2 pentru a stimula livrarea de oxigen către piele și pentru a sprijini repararea naturală a pielii.

Strânge și tonifică (MicroT)

Netezeste aspectul liniilor fine si al ridurilor prin sustinerea productiei naturale de fibre de colagen si elastina. Préime DermaFacial poate ajuta la fermitatea pielii și a mușchilor pentru ca conturul feței să fie mai definit, creând un aspect mai tineresc pielii.

Capul MicroT folosește tehnologia micro-curent pentru a stimula și tonifica mușchii faciali. Microcurenții electrici pot ajuta la obținerea pielii mai netede, pe măsură ce mușchii feței devin mai tonifiați.

Stimulează și întinerește (colagen+)

Préime DermaFacial induce daune termice care pot ajuta la stimularea capacității naturale a pielii de a se repara. Această formă de stimulare încurajează producția de colagen, care stimulează și întinerește tenul pielii.

Pielea este încălzită de o frecvență radio de 1 MHz care încălzește uniform suprafața dacă pielea la 39-42 °C. Introducerea căldurii pe față ajută la încurajarea producției naturale de colagen și elastină. Colagenul susține sănătatea pielii, conducând la o piele cu aspect mai ferm și întinerită.

Hrănește și hidratează (UltraB)

Préime DermaFacial ajută la hrănirea și hidratarea pielii prin asistarea absorbției transdermice a ingredientelor active. Acest pas important îmbunătățește reținerea umidității și contribuie la aspectul pielii sănătoase.

UltraB folosește tehnologia cu ultrasunete termice care funcționează la o frecvență înaltă de 1 MHz pentru a ajuta la absorbția transdermică a serului Hydrating & Soothing Préime DermaCeuticals. Acest lucru face ca pielea să absoarbă un nivel ridicat de ingrediente active care accelerează reținerea umidității. UltraB oferă avantaje estetice substanțiale pentru a îmbunătăți aspectul pielii feței.


Préime DermaFacial & Préime DermaCeuticals

Platforma de gestionare a pielii Préime DermaFacial utilizează produse unice Préime DermaCeuticals pentru a oferi opțiuni de tratament complet personalizate. Fiecare dintre capetele de tratament ale Préime DermaFacial poate fi utilizat cu o varietate de produse specializate Préime DermaCeuticals pentru a oferi tratamentul adecvat.

Consumabile AquaB

L + P + H + Pasul 1: Curăță

-- ACID LACTIC +
-- PANTENOL +
-- ACID HIALURONIC +

O soluție de curățare profundă și hidratare. Conține un amestec de substanțe active, inclusiv acid lactic, pentru a exfolia ușor, curăța în profunzime și desfunda porii și impuritățile. Adăugarea de Pantenol și Acid Hialuronic asigură, de asemenea, o hidratare sporită și o îmbunătățire vizibilă a texturii pielii.

H + Z + P + Pasul 3: Hrănește

-- ACID HIALURONIC +
-- GLUCONAT DE ZINC +
-- PANTENOL +

O soluție hrănitoare pentru creșterea hidratării după exfoliere. Acidul hialuronic și Pantenolul lucrează împreună pentru a încuraja pielea să producă umiditate și hidratare din interior. Adăugarea de gluconat de zinc oferă beneficii calmante pentru a minimiza inflamația, a promova vindecarea și a reduce longevitatea erupțiilor.

S + T + N + Pasul 2: Purifică

-- ACID SALICILIC +
-- TOCOFEROL +
-- NIACINAMIDA +

O soluție purificatoare care vizează excesul de sebum, punctele negre și punctele albe. Este formulat cu acid salicilic pentru a îmbunătăți refacerea celulară și pentru a accelera desprinderea naturală a celulelor moarte ale pielii din stratul superficial al pielii. Acest lucru ajută la reducerea roșeții, umflăturilor și inflamaților. Combinată cu Tocoferol și Niacinamidă, această soluție reduce stresul oxidativ.

P + A + Pasul 4: Clătire

-- PROPILEN GLICOL +
-- ALCOOL DENAT +


Este o solutie de clatire, utilizata la sfarsitul etapei AquaB pentru a curata metodic sistemul, asigurandu-l ca este curatat corespunzator

Efecte secundare

Efecte secundare sau reactii adverse nu s-au prezentat.

Ingrijirea dupa tratament

După tratament, clienții sunt sfătuiți să:

– Foloseasca zilnic protectie solara (SPF minim 30).

– Sa evite orice activitate care determina transpiratie excesiva (sauna, jacuzzi, sala de sport etc.) timp de 24 de ore dupa tratament.

De cate sedinte am nevoie?

Rezultatele sunt vizibile după prima ședința, dar tratamentul basic presupune 6 sedinte / 2 saptamani.Pentru pachetul acesta avem abonament 5+1 Gratis.După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere, recomandat ar fi 1 sedinta /luna.

Lista preturi Tratamente faciale

Denumire serviciu

Pret (lei)

Preime DermaFacial PREMIUM - Curatare si Intretinere (60 minute)

400

Preime DermaFacial PREMIUM - Luminozitate si Hidratare (75 minute)

525

Preime DermaFacial PREMIUM - Hidratare (75 minute)

450

Preime DermaFacial PREMIUM - Hidratare si Lifting (75 minute)

450

Preime DermaFacial PREMIUM - Fermitate si Lifting (75 minute)

500

Preime DermaFacial PREMIUM - Signature Anti-Aging (90 minute)

650