VelaShape, tehnologia de ultima generatie care elimina complet celulita

VelaShape este tehnologia de ultima generatie, care elimina complet celulita, fara prea mari eforturi din partea ta. Acesta este un aparat care combina într-o singura sedinta de tratament radiofrecventa, infrarosul, vacuumul si cavitatia. VelaShape este un dispozitiv utilizat în tratamentul nechirurgical al celulitei.
Cu ajutorul radiofrecventei se desfac fibrele de colagen, care dau pielii aspectul de coaja de portocala si totodata stimuleaza circulatia limfatica, având actiune drenanta. Infrarosul stimuleaza metabolismul local si accentueaza efectele radiofrecventei. Vacuumul face drenaj limfatic si aduce celulele grase mai aproape de suprafata pielii, ceea ce sporeste puterea de actiune a radiofrecventei si a infrarosului.Cavitatia distruge celulele grase si ajuta la pierederea in centimetri la fiecare sedinta. De asemenea, dispozitivul contine mai multe role ce maseaza zona cu celulita sau tesut adipos. Pentru o mai buna aderenta a rolelor pe piele se aplica în prealabil un gel special. Celulita este tratata în
general dupa 3-4 sedinte. Durata unei sedinte este de 30 de minute. Zonele cu celulita fibroasa, in care tesutul adipos este întarit sub forma unor noduli duri, sunt mai rezistente la tratamentele anticelulitice si pot necesita mai multe sedinte cu VelaShape. Celulita edematoasa, cu retentie de apa, se indeparteaza mai usor. Cele mai bune rezultate se obtin pe abdomen si pe coapse, care sunt de altfel si zonele cele mai afectate de celulita. Efectele tratamentului împotriva celulitei cu dispozitivul VelaShape sunt de lunga durata, mai fiind necesara doar o sedinta de intretinere o data la 3-4 luni.
Beneficiile tratamentului VelaShape
Cresterea arderilor metabolice
Reducerea tesutului gras pana la 2 cm
Un drenaj limfatic mai eficient
Zone esentiale cum ar fi abdomenul, coapsele (anterior, posterior, interior, exterior), fesele,
bratele si spatele sunt vizate cu acest tratament.
Lipsa disconfortului in timpul dar si dupa efectuarea tratamentului
O ameliorare generala cu pana la 60% a texturii pielii (inclusiv pentru pielea lasata) si tonus in
urma reducerii celulitei, vizibil dupa 5 sedinte.
Tratamentul reprezinta o metoda complementara pentru liposuctia chirurgicala.