Terapia Thai Herbal Compress

Terapia Thai Herbal Compress cel mai frecvent asociat cu medicina tradițională thailandeză, compresa fierbinte sau masajul cu bile pe bază de plante se practică în Thailanda de sute, dacă nu chiar mii de ani.

Un amestec de ierburi este infasurat intr-o compresa,apoi aburit si atunci cand este fierbinte ,aplicat pe corp prin presare,alunecare sau ungere in miscari circulare,liniare sau de rulare Pe măsură ce aburul deschide porii, diferitele beneficii curative ale ierburilor din interior pot fi complet absorbite.

.Propune o abordare terapeutica cat si o relaxare profunda atat fizica cat si psihica.Tratamentele sunt eficiente,căldura prin abur se spune că eliberează atât proprietățile aromatice, cât și cele med
icinale ale unei comprese.

Tehnica poate oferi o varietate de beneficii pentru sanatate in functie de tratamentul dorit, terapeutic sau cea de relaxare,plantele fiind atent selectionate in acest sens.

Thai Herbal Compress Therapy -uneste tehnicile specifice masajului terapeutic cu tehnici traditionale thai combinat cu comprese din plante medicinale , încalzite în baie de abur care faciliteaza absorbtia proprietatilor benefice ale plantelor. Compresele contin o selectie de saruri si plante medicinale cu calitati terapeutice (eucalipt – intarirea sistemului imunitar; catina – imunostimulator, antioxidant; menta – astenie, dureri reumatice; urzica – previne retentia de apa, detoxifica; etc.), benefice pentru dureri musculare si lombare, cefalee, migrene, crampe musculare,calmarea muschilor,tendoanelor si ligamentelor.etc.Tratamentele thailandeze pe baza de plante sunt folosite pentru a calma si ameliora durerile si inflamatiile.

Thai Herbal Compress Relax- combina tehnicile specifice masajului de relaxare cu tehnici traditionale thai combinat cu comprese din plante medicinale, încalzite în baie de abur care faciliteaza absorbtia proprietatilor benefice ale plantelor. Compresele contin o selectie de saruri si plante medicinale (flori de musetel – imunostimulator, cicatrizant; lavanda – imbunatateste circulatia sangvina, combate tensiunea musculara; busuioc – antiseptic, combate migrenele; valeriana – ameliorarea insomniei si starilor de anxietate; tei – efect anxiolitic, antiinflamator; etc.), benefice pe plan mental si emotional ameliorand stresul si starile depresive, revigoreaza mintea si trupul pentru a induce o stare de relaxare profunda caracteristica terapiilor orientale de relaxare.

Parte a acestei terapii o reprezinta masajul facial care aduce multiple beneficii,amestecul de plante fiind special selectionate pentru aceasta zona (isop – antioxidant, calmant; salvie – antiinflamator, antiseptic; tei – catifeleaza si regenereaza pielea; ). Masajului cu comprese thai elibereaza toxinele prinse intre tesuturi si muschi ,oxigeneaza tesuturile pielii,detoxifica si elimina impuritatile ,hidrateaza si creaza o stralucire sanatoasa, imbunatateste nutritia pielii, diminueaza liniile fine si cearcanele, relaxeaza in profunzime musculatura fetei.

Combinația unică de plante specifice și căldură funcționează pentru a vă relaxa și revigora corpul și mintea, liniștind mușchii răniți și suprasolicitați, stimulând în același timp energia și reducând inflamația.
Indiferent de tipul de tratament ales, aromaterapia prin comprese cu plante medicinale pe baie de abur imbunatateste sanatatea organismului.