Tendinte 2018 – Naturalete si simplitate la superlativ

Anul 2018 aduce cu el multe schimbari in ceea ce priveste hairstyling-ul, make-up-ul, manichiura-pedichiura, dar si pe partea de estetica. Se pune din ce in ce mai mult accent pe naturalete si simplitate, iar specialistii recomanda o ingrijire adecvata pentru un aspect cat mai sanatos.

In materie de make-up, se recomanda pastrarea unui ten curat si luminos. Nu se mai pune accent pe machiajul care are la baza contouring-ul si fondul de ten in exces. Acesta se inlocuieste cu o crema usor pigmentata, astfel incat sa ofere un aspect cat mai natural. Pentru buze se recomanda utilizarea unor culori pale dar si rozul indraznet, iar gloss-ul de buze revine cu mare avant in acest an.

In ceea ce priveste tendintele 2018 pentru partea de hairsyling, se va purta fie parul scurt, fie cel foarte lung, mizandu-se pe extreme. Pentru persoanele indraznete se recomanda frizurile nonconformiste si lejere. Astfel, doamnele si domnisoarele pot opta pentru bucle lejere, cocuri dezordonate cu aspect natural si impletituri simple. Culorile recomandate sunt satenul natural, blondul platinat, roscat-aramiu, brunet cu reflexii calde. Notele indraznete de culoare oferite printr-un balayage pot oferi un look cu adevarat senzual iar, in anul 2018, aceasta tehnica se pastreaza in trend.

Violetul este culoarea care va straluci, cu siguranta, in anul 2018, pe unghiutele doamnelor si domnisoarelor. Se mizeaza pe texturile cat mai naturale, apelandu-se astfel la modele care au corespondent in natura cum ar fi marmura sau peruzeaua. Alte modele pe care specialistii le recomanda sunt figurile geometrice, imprimeurile florale si efectul de cioburi de sticla. Manichiura French revine in tendintele 2018 intr-o diversitate de modele.

Noul an aduce cu el o multitudine de schimbari, motiv pentru care te invitam sa ceri sfatul specialistilor Privee pentru a o alege pe cea mai potrivita pentru tine. Mai multe detalii despre serviciile oferite poti afla pe www.salonprivee.ro.