Remodelarea corporala prin cavitatie

Ce este cavitația?

Cavitatia este un tratament care a fost inventat pentru prima dată în Europa ca o metoda alternativă intervenției chirurgicale. Prin intermediul acestui tratament cu ultrasunete, celulele adipoase din anumite părți ale corpului sunt dezintegrate. Tratamentul presupune o procedură simplă, ușor de realizat.

Cum se realizează procedura?
O cremă specială este aplicată pe suprafața corpului unde urmează să se realizeze tratamentul. Procedura este similară cu cea a unei ecografii realizate în timpul sarcinii. Aparatul inovativ de cavitație folosește ultrasunete de joasa frecventa (40 Khz ) și produce dezintegrarea celulelor adipoase subcutanate si, in consecinta, reducerea stratului adipos.

Care sunt beneficiile unui astfel de tratament?
Spre deosebire de liposucție, care produce durere și disconfort și presupune spitalizare, cavitația este in totalitate non-invaziva iar rezultatele obtinute sunt similare cu cele pe care le presupune o operație. Încă de la prima ședință se poate observa o reducere a consistenței masei adipoase, dispariția aspectului de coajă de portocală dar și imbunatatirea elasticitatii pielii. Totodată, tratamentul oferă rezultate deosebite în ceea ce privește stimularea circulației sângelui, creșterea oxigenului activ și accelerarea detoxifierii.

Ce simte clientul in timpul tratamentului?
Cei mai multi dintre clienti resimt tratamentul ca fiind unul lipsit de durere și relaxant, percepand o usoara senzatie de caldura in timpul realizarii acestuia.

De cate sedinte de tratament este nevoie pentru rezultate vizibile?
Specialistii în acest tratament recomanda fiecarui client un tratament personalizat, tinand cont de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 6/10 sedinte de tratament, insa dupa finalizarea acestora, specialistii recomanda un tratament de mentinere la fiecare 2-3 luni.

Cat dureaza o sedinta de tratament?
O sedinta de tratament dureaza in principiu 60 de minute dintre care 30 de minute cavitatie si 30 de minute masaj (masaj anti-celulitic sau drenaj limfatic). Pentru obtinerea unor rezultate satisfacatoare se recomanda o frecventa de 1 sedinta la 2-3 zile.

Cui nu se recomanda realizarea acestui tratament?
Acest trament nu este recomandat persoanelor cu boli cardiace si vasculare, diabet, afecțiuni acute,insuficienta renala, hepatita, osteoporoza, boli ale sistemului imunitar, tendințe severe de sângerare si femeilor insarcinate sau celor care alapteaza.

Care sunt potentialele efectele secundare ale tratamentului?
Efectele secundare apar ocazional si se manifesta printr-o iritatie a pielii care va disparea dupa cateva ore de la incheierea tratamentului. De asemenea, pot aparea usoare dureri de cap datorita eliberarii toxinelor din celulele adipoase și dezhidratare. In acest sens, se recomanda dupa tratament consumul mare de lichide, fara zaharuri.

Care sunt costurile unui astfel de tratament?
Cavitatie 1 sedinta (inclus 30 minute de masaj) – 131 RON
Cavitatie 5 sedinte (inclus 5*30 minute de masaj, 2 zone Cool Pads) – 655 RON