PRIMELASE  HR EXCELLENCE LASER DIODA

PRIMELASE  HR EXCELLENCE 

CEL MAI PUTERNIC LASER DE ESTETICĂ DE PE PIAȚĂ – PÂNĂ LA 4800 W

În ceea ce privește îngrijirea corporală, toate femeile își doresc o piele fină și catifelată, părul nedorit fiind o mare bătaie de cap, un obstacol spre o piele perfectă. De multe ori după epilarea prin metode clasice pielea nu rămâne mereu fină, hidratată și se confruntă cu foliculita sau fire de păr crescute sub piele.

Pentru a scăpa de grija epilării și de părul nedorit de pe corp, tot mai multe femei apelează la epilarea definitivă. În ultimii ani această procedură a devenit tot mai populară, existând un număr mare atât de femei cât și de bărbați, care se bucură de rezultatele obținute de pe urma procedurii.

Cea mai populară metodă care oferă si cele mai bune rezultate, este epilarea cu laser.

Beneficiile epilării cu laser:

 • rezultate vizibile încă de la prima ședință;
 • elimină firele de păr groase din zonele sensibile;
 • celulele de la nivelul rădăcinii firelor de păr sunt distruse, iar în acest fel părul este împiedicat să mai crească;
 • este redusă și chiar eliminată creșterea firelor de păr de sub piele;
 • elimină foliculita

Primelase HR Excellence este laserul cu cea mai mare putere de pe piață, 4800 W, cu o tehnică unică pentru diminuarea disconfortului de pe durata tratamentului – răcire cu crystal freeze, având capacitatea de a ajusta în permanență temperatura zonei tratate, astfel încât în timpul procedurii să nu existe niciun disconfort. Comparativ cu restul metodelor pentru epilarea definitivă, Primelase HR Excellence este de circa două ori mai rapid și eficient. Excelența și eficacitatea îi permit să fie folosit pe toate tipurile de piele pentru îndepărtarea părului.

Diferența dintre Primelase HR Excellence și alte aparate de epilare laser de pe piață este tehnologia de pulsuri scurte cu energie înaltă, ce permite un control fără precedent asupra tratamentului și, astfel, obținerea rezultatelor dorite într-un timp mai scurt. Datorită fasciculului de lumină din dotare, laserul permite acoperirea unei zone mari a corpului, chiar și a zonelor mai greu accesibile, așadar epilarea cu Primelase HR Excellence este posibilă pe orice zonă a corpului, inclusiv pe zona feței, inclusiv pe pielea bronzată, în condiții de siguranță.

Recomandat pentru tratarea tuturor fototipurilor, în putere de până la 4800 W, alături de tehnologia USP, crează o combinație unică pe piață, cu care se pot obține rezultate excepționale imediat. Recomandat și pentru leziuni pigmentare și tratare acnee.

Modul dinamic sau fără durere este o altă caracteristică a laserului Primelase Excellence. Acest sistem permite efectuarea epilării laser fără niciun fel de disconfort, ușor de suportat de toți pacienții încă de la prima ședință, incluzând bărbații cu fire de păr groase.

Durata

Pentru epilarea definitivă a corpului este necesar un număr de 6-8 ședințe. În funcție de zona aleasă pentru epilare, ședințele se realizează la intervale de la 6 pana la 8 săptămâni.

Pregatirea înainte de procedură

 • nu se recomandă epilarea prin metode care implică smulgerea firelor de păr cu cel puțin o lună înainte de procedură, de asemenea aceasta nu este permisă nici între ședințele de epilare definitivă
 • înainte cu 12-24 ore se face epilarea zonei cu lama de ras
 • nu se folosesc creme, uleiuri sau deodorante în zonele respective
 • se poate folosi pentru epilare pe întreaga durată a tratamentului lama de ras
 • înainte de tratament și după acesta, circa 5 zile, se recomandă evitarea expunerii la soare, solar sau alte surse de caldură.

Contraindicații

Deși este o procedură sigură, apar și contraindicații ale epilării definitive cu Primelase HR Excellence:

 • femeilor însărcinate sau care alăptează;
 • persoanelor care au la nivelul pielii plăgi deschise sau infectate, cicatrici recente;
 • dacă există leziuni precanceroase sau canceroase la nivel cutanat;
 • dacă în zona dorită există tatuaje, machiaj semipermanent;
 • persoanelor care suferă de afecțiuni inflamatorii sau de boli endocrine precum diabet zaharat;
 • dacă zonele sunt varicoase, există zona zoster, infecții virale.