Masajul Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi, cunoscut și sub numele de masajul ”mainilor iubitoare” , este un masaj hawaian care a început în Hawaii inca din antichitate și câștigă popularitate în întreaga lume.

Masajul este ca un” dans „în jurul pacientului și tehnica sa este diferită de alte tipuri de masaj. Terapeutii își folosesc palmele, degetele, articulațiile, antebratele în timpul masajului pentru a face miscari largi,lungi și curgătoare.Aceste mișcări ritmice și repetitive permit clientului să se relaxeze pe deplin în timpul sesiunii.Această terapie s-a dovedit a fi benefică pentru reducerea stresului,tensiunii,cefaleei si migrenelor.Imbunatateste circulatia limfatica si circulatia sangvina, echilibrează corpul și mintea și ajută la dobandirea relaxarii profunde.

Terapia de masaj Lomi Lomi te duce într-o stare de relaxare și liniște care îți eliberează mintea de blocaje emotionale.De asemenea, are loc un proces de curățare, care eliberează toxine, curăță corpul, eliberează tensiunea corporală, elimina durerea și stimulează sistemul imunitar.

Se crede că masajul Lomilomi este util pentru stresul și tensiunea cronică, bolile musculo-scheletice și pentru creșterea circulației locale a sângelui și a limfaticului.