Locul 2 la Concursul Internațional Lash Fest 2017 la categoria browdesign pentru colega noastra Adriana

Adriana, desi a intrat recent in echipa Privée Salon de Beauté ca si estetician si make-up artist , s-a integrat extrem de repede si a reusit, prin entuziasmul, daruirea si profesionalismul ei, sa aduca un plus de valoare salonului.  Extrem de pasionata de ceea ce face, sparge mereu tiparele si se lasa ghidata de inspiratia de moment si reuseste, de fiecare data, sa aduca un zambet larg pe fata clientelor.

A intrat in domeniul esteticii in anul 2013 cand, dupa finalizarea studiilor superioare, a considerat ca se regaseste mai mult in aceasta meserie, pe care a practicat-o pe tot parcursul facultatii, decat in cea de economist. De atunci, se perfectioneaza continuu in acest domeniu si o admira pe doamna Anastasia Soare, o romanca renumita la Hollywood pentru profesionalismul ei in domeniul esteticii. Prin prisma firii sale perfectioniste, trateaza cu profesionalism orice situatie in care se poate afla o clienta si isi pune, cu succes, amprenta personala in fiecare sesiune de cosmetica pe care o realizeaza.

In ultima perioada, Adriana a acordat o atentie deosebita esteticii sprancenelor si si-a concentrat activitatea in principal in aceasta directie. Considera ca sprancenele trebuie sa fie in armonie cu intreaga fizionomie, motiv pentru care recomanda clientelor sa apeleze la servicii de specialitate atunci cand vine vorba de simetrie. Ia mereu in considerare   forma fetei si grosimea buzelor atunci cand alege grosimea sprancenei iar, cand vine vorba de culoarea sprancenelor, o alege in concordanta cu pigmentul parului si al pielii. Mereu in pas cu ultimele noutati din domeniul esteticii si a make-upului, mizeaza pe sprancene cat mai naturale, acelasi principiu aplicandu-l si pentru machiaj. Reperul pe care il ofera clientelor pentru un pensat de calitate este o forma bine-definita a sprancenei chiar si dupa o perioada mai lunga in care nu a fost pensata (spre exemplu 1 luna jumatate).

Mereu in cautarea perfectiunii, Adriana a participat la o serie de seminarii si concursuri nationale si internationale. La ultimul concurs la care a participat – LASH FEST- The First International Eyelash Extensions Championship de la Bucuresti, din perioada 20-22 noiembrie 2017, Adriana a fost la inaltime. In fata juriului, format din specialisti din SUA, Franta, Italia, Anglia, Croatia, Slovenia, Olanda, Spania, Australia, Rusia si Portugalia, Adriana a reusit sa se evidentieze prin profesionalismul ei si sa castige locul 2 la proba browdesign categoria profesionisti. Intreaga echipa Privée Salon de Beauté o felicita pentru aceasta reusita si ii doreste cat mai multe experiente internationale de succes in acest domeniu.

Te invitam sa o cunosti pe Adriana si sa te bucuri de serviciile de calitate pe care le ofera la Privée Salon de Beauté!