Laminarea pentru gene curbate, voluminoase și lungi

Ochii sunt de departe un ”accesoriu” ce definește chipul unei femei, de aceea cu siguranță fiecare femeie își dorește gene dese, curbate și lungi pentru o privire pătrunzatoare. Mascara este poate una dintre cele mai utilizate produse cosmetice în acest sens. Nicio femeie nu iese din casă fară a avea cel puțin genele făcute. De ce? Pentru că are puterea de a schimba întregul aspect al feței în doar câteva minute. Dar de cele mai multe ori ne confruntam cu dimineți în care alergăm dintr-o parte în alta, astfel că nici mascara nu mai este o opțiune. Noi venim cu o propunere extrem de interesantă: dacă v-am spune că puteți obține același efect , dar cu mai puține eforturi matinale și eliminând alternativa mai costisitoare a extensiilor de gene ? Noi am spune da, laminării genelor!

Ce presupune laminarea genelor ?

Procedura de laminare a genelor este una inovativă și non-invazivă ce are ca efect curbarea, îndesarea și alungirea genelor, în același timp păstrând aspectul lor natural.  Aceasta presupune 4 etape și mai exact aplicarea unor soluții și pigmenți: lifting (genele sunt ridicate de la rădăcină și fixate pe cele 2 bucăți de silicon), fixare (realizată cu o cremă specială ce conferă și volum), vopsire (utilizarea pigmentului de culoare negru intens ce va vopsi genele naturale), ulei cu keratină (aplicarea uleiului hidratează și hrănește firele, astfel ele dobândesc mai mult volum datorită umplerii cu keratină).

Care sunt beneficiile acestei proceduri?

  • Unul beneficiu esential este faptul că laminarea nu afectează/ deteriorează genele naturale.
  • Genele își păstreză forma curbată si volumul pentru 5-8 săptamâni, ulterior 2 luni (după 4 ședințe succesive).
  • Totodată protecția firului, cât și întărirea și pigmentara lui.
  • Dobândirea unui aspect voluminos și vizibil alungit al genelor, în același timp păstrând naturalețea.

Cui i se adresează această laminarea?

Procedura este recomandă în special persoanelor ce se confruntă cu gene drepte sau scurte, decolorate sau căzute, insă la fel de bine se mulează și persoanelor care pur și simplu doresc un look mai definit, fresh și natural în fiecare dimineață. În plus este potrivită persoanelor care au dezvoltat o alergie la rimel, persoanelor care doresc să nu își mai pună pentru o perioadă extensii de gene sau nu au răbdarea necesară să stea 2 ore pentru acestea și optează pentru laminarea care în schimb durează 40 de minute.

Care este modul de întreținere al genelor după laminare?

Pe o durată de 24 de ore de la efectuarea procedurii este recomandat să nu se spele genele cu apă fierbinte, totodată ar trebui să nu le rimelăm pentru aceeași durtă de timp. Odată ce timpul de 24 de ore a trecut genele nu necesită un alt ritual deosebit, de îngrijire, față de cel pe care îl efectuați în mod obișnuit. Nu există restricții din punct de vedere al machiajului și al demachiajului, de asemenea este permis sa înotăm în apă sărată fără a ne face griji că efectul s-ar diminua sau deteriora.

Procedura este incomodă sau dureroasă?

Pare dureros, datorită faptului că genele sunt forțate să stea întoarse pe perioada procedurii, însă vă asigurăm că nu există niciun discomfort la nivelul ochilor si afirmăm acest lucru pe baza a ceea ce au spus și modul în care au reacționat clienții noștri: ’’M-am relaxat atât de bine pe durata laminării, încât mai aveam putin și adormeam pe pat.’’ De asemenea nu există riscul ca genele dumneavoastră naturale să cadă sau să se deterioreze, dimpotrivă procedura este una care susține și întărește firele de păr. Planme.ro