Szálankénti szempillahosszabítás
A hosszú és ívelt szempillák már az ókori Egyiptomban a női szépség egyik mérföldköve volt. Manapság a szálankánténti szempilla-hosszabbítás a legfőbb szépítkezési trendek közé tartozik.
Ez az eljárás innovatív módja a természetes szempillák féltartós meghosszabbításának és dúsításának. A szempilla-hosszabbítás kiterjesztése lehetővé teszi a szempillák kinézetének megváltoztatását, ezáltal sűrűbbé, dúsabbá és hosszabbá válnak, miközben a szempillák megőrzik természetes megjelenésüket a különböző méretek miatt. Speciális ragasztóval van felragasztva a természetes szempillákra, és tökéletesen igazodik azok színéhez és a textúrájához. A ragasztó nem mérgező, nem károsítja a szemeket vagy a természetes szempillákat.
Mennyi ideig tart a szempilla-hosszabbítás?
Akár 2D, 3D vagy szálankénti szempilla-hosszabbításról legyen szó, a hosszabbítások legfeljebb két hónapig tarthatnak. Mivel a természetes szempillákra vannak rögzítve, életciklusuk a természetes szempilláktől függ, amelyek általában két havonta kihullanak, és helyükbe újak nőnek. Ezért a szempilla-hosszabbítás, ha jól karban van tartva, addig tart, amíg a szempillák természetes életciklusa tart.

Hogyan kell gondozni a műszempillákat?
Javasoljuk, hogy 2-3 hetente látogassa meg a szépségszalonot a szempillák gondozása érdekében, különben a szempillák idő előtt leeshetnek, és szükség lesz újabbak rögzítésére. A szempillák karbantartása nagyon fontos, mert így megakadályozhatja a szempillák korai leesését, és több ideig örülhet nekik.
Az eljárás előnyei többszörösek:
– természetes hatása van
– a végeredmény személyre szabott, az arcvonalaknak megfelelően
– a hosszabbítások hatással vannak a szempillák hosszúságára és dússágára, formálják a szem alakját a csábító megjelenés érdekében, valamint javítják a szemek vizuális megjelenését;

Mit kell elkerülni a szempilla-hosszabbítással kapcsolatban?
– kerülje a vízzel való érintkezést az első 12-24 órában a felhelyezés és a karbantartás után
– kerülje az olaj alapú arclemosók használatát a szempillákon és a szempillák körül
– kerülje a gőzt vagy a hoszzantartó gőzzel való érintkezést, mivel ez a szempillák korai leválását okozhatja
– kerülje a pamut sminklemosó korongok használatát, tilos a szemhéj túlzott dörzsölése, és implicit módon a szempilláké
– kerülje el az olajalapú szempillaspirálokat, és ne használja a szempillaspirált a szempillák belső részére, csak a közepétől a végéig