Az aromaterápiás masszázs művészete

Az elbűvölő illatokkal kombinált pihentető masszázstechnikák a fizikai és mentális egészségre gyakorolt jótékony hatásukról ismertek: garantálják a megnyugtató, élénkítő és pihentető állapotot. Az illóolajok kellemes aromáinak felhasználásával garantáljuk a terápiás előnyöket és a mély relaxáció állapotát.

Az aromaterápiás masszázs alapja a gyógyító erejéről ismert illóolaj, ami mögött többezer évnyi kutatás áll. A bőrrel való közvetlen érintkezéssel végzett masszázs két szempontból is előnyös: az illat ellazít belülről is, ugyanakkor ellazítja a fontos izomcsoportokat is.
Az általunk használt illóolajok tanúsítottan a legjobb minőségűek: több növény (gyökér, levél, virág, gyümölcs) hideg sajtolásával készülnek.

Illóolajokon alapuló aromák, amelyeket ajánlunk:

  • Mandarin – az idegesség és a stressz, a vízvisszatartás megelőzésére és az emésztés elősegítésére szolgál. A mandarin a tiszta gondolkodás és inspirált állapot eléréséhez segít hozzá.
  • Levendula – álmatlanság, szorongás, migrén és izomfájdalmak esetén javallt. Ezenkívül a levendula illóolaj antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik.
  • Ylang-ylang – örömállapotot teremt és érzékiséget ad. Tonik és afrodiziákum kombinációja ez az olaj, segít a depresszió és az ingerlékenység leküzdésében.
  • Menta – hatékonysága javallt hányinger és migrén ellen. A menta stimulálja és élénkíti a testet és a szellemet.

Az aromaterápiát az egyik legnépszerűbb kezelésként tartják számon, amelyet a fájdalom, a depresszió enyhítésére használnak, és mindenekelőtt a kényeztetés a célja.