Frizurák a 2019-es évben
Az idei frizurákat az elmúlt évek divatja ihlette. Az egyszerűségre, az eleganciára és a kifinomultságra támaszkodik.
A három frizura, amely 2019-ben is divatos, a következők:
1. Laza fürtök – az egyik legmegfelelőbb frizura, elegáns, bohém hangulatú, és különböző alkalmakkor viselheted.
2. Laza kontyok – mind különleges eseményeken, mind a hétküznapokon lehet viselni.
3. Hajfonatok – nem maradhatnak ki a 2019-es év kedvencei közül, lévén, hogy látványosak, romantikusak, és vintage hangulatúak. Könnyen illeszkedik bármely öltözködési stílushoz, függetlenül attól, hogy a haj rövid, közepes vagy hosszú .

Milyen színek felkapottak 2019-ben?
Egy új év azzal a vággyal érkezik, hogy valamit változtassunk a kinézetünkün. Ennek a leggyorsabb módja a hajszín megváltoztatása. Minden nő tudja, hogy egy új szín radikálisan megváltoztatja a megjelenést. Ahhoz, hogy az új megjelenés megfeleljen az év új trendjeinek, bemutatjuk a szezon legújabb és legmodernebb színeit.
A divatos színárnyalatok továbbra is azok, amelyek a haj természetes színéhez a legközelebb állnak. Az egyik színről a másikra történő átmenetelnek a lehető legdiszkrétebbnek kell lennie, kontrasztok vagy árnyékok nélkül.
A szőke színárnyalatok ebben az évben is nagyon divatosak, mint az eperszőke, krémszőke, pasztellszőke, barackszőke. A szőke fényesebbé teszi a sötétebb bőrt, és üdébbé varázsolja, és egyaránt illik a vastag- és vékonyszálú hajhoz. Azok számára, akiknek természetes szőke hajuk van, vagy nem készülnek fel egy ultra-szőke árnyalatra, ajánlott a sötétebb vagy telítettebb szőke.
Ha sötétebb és intenzívebb színt szeretne, a 2019-es trendek között van a sötét bordó, sötét fahéj, gesztenyebarna, feketés- kékes árnyalatok. A hajnak egy romantikus hangulatot kölcsönöznek a csokoládé, a réz árnyalatai, és a napsütésben karamell és égetett cukor árnyalataiban ragyog.

Balayage technika
A tökéletes megjelenés érdekében ajánlott a francia szakemberek által kifejlesztett balayage technika. Ez nagyon népszerűvé vált a fiatalok és a sztárok körében, és továbbra nagyon divatos. Színkülönbségei miatt fényes és dús megjelenést biztosít a hajnak, és hosszú ideig tart.

Menyasszonyi frizurák 2019-ben
Hercegnő típusú frizura – ez a frizurafajta birtokolja az első helyet, ugyanúgy, mint tavaly. Ezek a firzurák gyerekkorunk animációit keltik életre, és folyamatosan találkozhatunk velük a Walt Disney-filmekben
Curl Waves Princess menyasszonyi frizura – a tavalyi nagy siker 2019-ben is érvényes, egy kicsit lázadóbb és dúsabb, mint a hercegnő típus.
Fonott kontyos menyasszonyi frizura – ez a stílus ideális a középhosszú hajú lányoknak, bohém hatással rendelkezik a fonatok miatt.
Pony-Tale menyasszonyi frizura – egyszerűsített stílust képvisel, könnyen kivitelezhető és különösen könnyen karbantartható. Ideális az energikus menyasszonyok számára, akik az esküvő napján nem szeretnének túl sok időt szentelni a hajukra.
Szirén menyasszonyi hajstílus – ez a stílus minden bizonnyal bevonzza az összes tekintetet, a finom, elegáns és egyszerű megjelenése miatt.