EPILARE DEFINITIVA

Epilare definitiva Cluj - Primelase HR Excellence

Laserul cu diodă PrimeLase este cea mai puternică tehnologie de îndepărtare a părului cu laser de care poți uita de epilarea clasica, foliculită sau iritație. PrimeLase HR Excellence indeparteaza toate tipurile de par, fin sau usor, si poate fi folosit pe toate tipurile de piele, inclusiv pe pielea bronzata.

Din aceste motive, Primelase HR Excellence a fost conceput ca un concept unic cu cel mai puternic laser de pe piata si lungimi de unda multiple, conceput pentru a depasi asteptarile tuturor, indiferent de culoarea pielii si a parului.

Epilare definitiva cu Dioda Laser

Epilarea definitivă cu Primelase HR Excellence

Dioda Laser PRIMELASE este una dintre cele mai complete și eficiente soluții pentru epilarea definitivă. Tehnologia oferă rezultate spectaculoase pentru orice tip de piele și indiferent de perioada anului.

Cu tehnologia PRIMELASE, cea mai puternică metodă de epilare definitivă cu laser, îndepărtezi firele de păr și uiți de grija epilării, de iritații sau foliculită! Primelase folosește o tehnologie originală de pulsuri scurte cu energie înaltă (USP), ce asigură obținerea rezultatelor într-un timp mai scurt. Așadar, ai parte rezultate mai bune și ședințe mai scurte.

Avantajele Epilării cu Laserul PrimeLase

Epilarea definitivă cu Laser Diodă are multiple beneficii pentru piele și este recomandată atât pentru motive de confort estetic precum pilozitatea, cât și din motive medicale pentru a trata foliculita sau transpirația excesivă.

 • Soluția recomandată de către toți medicii dermatologi din întreaga lume, pentru tratarea foliculitei (elimină firele de păr crescute sub piele);
 • Pielea devine fină, fără iritații;
 • Îndepărtează părul nedorit de pe orice zonă a corpului sau a feței, oricât de delicată ar fi (axilă, față, sâni, zona inghinală);
 • Obții rezultate excelente și de durată încă de la prima ședință – reduce pilozitatea cu 20-50% chiar dupa prima sedinta;
 • Procedura este rapidă: grație tehnologiei , o ședință full-body durează aproximativ 60 de minute;
 • Se poate efectua inclusiv vara, dar cu recomandarea de a nu te expune la soare cu cel puțin 3-5 zile înainte de tratament;
 • Procedura este confortabilă, durerea fiind înlocuită de o senzație de pișcătură datorită sistemului de răcire Crystal Freeze, care în mod automat și constant ajustează temperatura și răcește pielea în timpul ședinței de epilare laser;

Procesul de epilare definitiva cu Laserul Diodă PrimeLase

In clinica noastra, folosim tehnologia medicală PRIMELASE, o Dioda Laser cu putere mare de 4.800W. Punctul forte al acestui echipament este faptul că utilizează impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie.

Primelase ajunge la o putere maximă de 63 J/cm3 în 400 ml și distribuirea egală pe zona tratată a impulsurilor de energie determină un timp mai scurt al ședințelor de tratament, nefiind necesară suprapunerea impulsurilor. Eficiența lungimilor de undă este atestată în numeroase studii clinice.

Unicitatea tehnologiei constă în disponibilitatea a două moduri de lucru, dinamic și static, care pot fi folosite simultan pentru optimizarea rezultatelor și versatilitate. Modul dinamic sau fără durere ne permite să lucrăm cu un disconfort minim, ceea ce face ca epilarea definitivă să fie ușor de suportat de către toți pacienții.

Pentru a face ședința de epilare cât mai sigură, fără a agresa pielea, tehnologia este prevăzută cu un sistem unic de răcire a pielii – Crystal Freeze.

PRIMELASE îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485 specifice echipamentelor medicale.

Cum te pregătești pentru a efectua ședința

Pentru ca laserul să acționeze eficient asupra folicului de păr, este necesar ca în ziua efectuării ședinței de epilare definitivă, pielea să fie curată și hidratată. În plus, cu o zi înainte de tratament, este necesară pregătirea pielii prin folosirea lamei de ras pe zona ce urmează a fi tratată.

Deși tratamentul se recomandă pentru toate tipurile de piele, 365 zile/an, este recomandată evitarea expunerii la soare cu minim 3 – 5 zile înainte si după ședință.

Pentru epilarea facială, este indicată folosirea cremei cu SPF 50 pe durata tratamentului.

Fa o programare acum

Este perioada perfecta pentru a-ti lua un program si a incepe sa te bucuri de rezultatele pe care le vezi imediat dupa prima sedinta.

  În ce constă tratamentul complet de epilare definitiva

  Procesul de epilare depinde de caracteristicile pielii și ale părului. Fazele ciclului folicular sunt factorii cei mai importanți de care este necesar să se țină cont în procesul de epilare, pentru ca rezultatele obținute să fie cele mai bune.

  În faza anagenă, se obțin cele mai bune rezultate. Etapele finale ale fazei anagene, atunci când părul este mai gros și mai pigmentat, sunt ideale pentru a elimina părul prin epilarea cu laser diodă.

  Tipul de piele este unul dintre cei mai importanți factori în obținerea celor mai bune rezultate într-un timp redus. Conform clasificării făcute de Fitzpatrick, putem distinge 6 tipuri de piele, cel mai bun fiind cel cu pigment deschis, tipul 1, 2 și 3, având cel mai scăzut risc de efecte secundare nedorite.

  Datorită tehnologiei avansate, epilarea cu laser nu este o procedură dureroasă. Uneori, în funcție de gradul de sensibilitate, poate fi resimțită o senzație de căldură sau mici înțepături.

  Un tratament complet de epilare cu laser pentru corp cuprinde de regulă între 6 și 8 ședințe efectuate la un interval de 6-8 săptămâni, în funcție de gradul de pilozitate și ciclul de creștere al firului de păr. Pentru zona feței, se recomandă un număr mai mare de ședințe (8-12) la interval de 3-4 săptămâni în funcție de gradul de pilozitate și dereglările hormonale.

  La finalizarea tratamentului de epilare definitivă cu laser, se recomandă 1-2 ședințe de întreținere pe an, în funcție de factorii care influențează regenerarea firului de păr (alimentație, dereglări hormonale, sarcină, tratament medicamentos).

  Astfel, in clinica noastra pacienții obțin rezultate optimizate la maxim și menținerea lor pe termen lung, acces permanent la suport și consiliere, reevaluare pe parcursul perioadei de tratament, soluții personalizate de îngrijire a pielii pentru acasă.

  Contraindicații generale

  Pentru a obține rezultate excelente și pentru ca procedura să se desfășoare în siguranță, este necesară o pregătire în prealabil:

  • Cu 4 săptămâni înainte de tratament se recomandă evitarea decolorării firului de păr și a smulgerii cu ceară, epilatorul electric sau penseta.
  • Se recomandă evitarea expunerii la soare cu 3-5 zile înainte si după ședința de epilare definitivă;
  • Nu este recomandat femeilor care doresc să rămână însărcinate și iau tratamente hormonale sau femeilor însărcinate;
  • Nu este recomandat persoanelor care urmează tratamente cu medicamente foto sensibilizante (cresc riscul de arsură), tratamente cu antibiotice sau de chimioterapie;
  • Pentru zona inghinală, nu se recomandă efectuarea ședinței în perioada de menstruație, deoarece gradul de sensibilitate este ridicat;

  Cât costă tratamentul de epilare definitiva cu Dioda Laser

  Fiecare tratament începe cu o consultație amănunțită în care specialistul înțelege nevoile pacientului și oferă un planul de tratament optim și personalizat.

  Costul unei ședințe de epilare definitivă diferă în funcție de zona tratată și de numărul de ședințe necesare efectuării tratamentului complet. In clinica noastra, pachetele de tratament de 6-8 ședințe beneficiază de un discount suplimentar.

  Preturi Epilare Definitiva

  Intrebari frecvente despre Epilarea Definitiva cu Laserul PrimeLase

  Care este procesul unei epilări definitive?
  Epilarea definitivă se realizează cu ajutorul unui laser de epilare performant. Noi utilizăm cel mai eficient sistem de epilare definitivă, acesta fiind dioda. Puterea extrema de 4800 W a aplicatorului din Dioda de 810 nm il face sa fie primul si singurul laser din lume cu dioda de putere mare ce livreaza pulsuri ultr-scrute de 3ms. Are o eficienta ridicata si garanteaza cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp, pentru toate terapiile.
   

  Puterea extrema (4800 W) a aplicatorului Diodei 810 nm face posibila utilizarea tehnologiei exclusiviste USP (Puls Ultra Scurt). Aceasta inovatie livreaza pulsuri ce incep de la 3 ms si ajung la temperatura optima pentru a distruge folicului pilos fara sa lezeze pielea. Spre deosebire de alte lasere de pe piata, tehnologia USP livreaza pulsuri foarte scurte ce incalzesc uniform foliculul, la o temperatura optima.

  Cât timp durează procesul de epilare definitivă?
  Timpul de tratament per ședință diferă în funcție de zonele de pe corp, așadar poate fi mai scurt sau mai lung—cu cât părul este mai des, cu atât se mărește și durata procesului. Pentru zonele mici (față, linia bikinilor, etc.), o ședință poate dura între 5 și 10 minute. Pentru zonele mai mari (picioare, brațe), durata medie este undeva la una sau două ore.
  Ce zone pot fi tratate cu epilarea laser?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris niesi ut aliquip ex ea commodo consequat.sed do eiusmod tempor incididunt ut quis labore et doliore magna aliqua.

  Se pot epila zonele cu alunițe?
  Da. Alunițele vor fi acoperite înainte de tratament.
  Câte ședințe de epilare definitivă sunt necesare?
  Tratamentul de epilare definitivă cu laserul Primelase se efectuează la un interval de 4-6 săptămâni și este recomandat un număr de minimum 6 ședințe.