ELECTROSTIMULAREA pentru redefinirea si tonifierea corpului

Electrostimularea

 

Ce este ?

Electrostimularea este exact ceea ce se spune a fi: stimularea  țesuturilor vii prin impulsuri electrice. Este comparabil cu un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de 45 minute de electrostimulare este echivalentul a 6-8 ore de gimnastica fara oprire. Astfel ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt imediat vizibile. Muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat. De asemenea alaturi de tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

De ce sa optam pentru  electrostimulare ?

Datorita faptului ca aproape toate femeile din ziua de astazi duc o lupta continua cu celulita si stiu cat de dificil este sa o elimine cu exercitii istovitoare si ore intregi petrecute la sala. Argumentul suprem, totusi, fiind faptul ca rezultatele electrostimularii sunt mult mai rapide decat daca am merge la sala unde este nevoie poate de cateva saptamani pentru ca munca depusa sa inceapa sa se vada cu adevarat.

Care sunt beneficiile procedurii ?

Tonifierea, remodelarea corporală, diminuarea până la dispariţie a celulitei, stimularea drenajului limfatic şi netezirea pielii sunt doar cateva dintre acestea. Dincolo de beneficiile de natură cosmetică, electrostimularea are şi o mulţime de avantaje din punct de vedere medical, printre care: relaxarea spasmelor musculare, re-educarea musculară, creşterea circulaţiei sangvine locale, utilizarea în recuperarea post-operatorie pentru a preveni tromboza venoasă.

Care sunt avantajele?

  • Toţi muşchii pot fi stimulaţi, dar, ceea ce o diferentiaza  de sala clasică este faptul ca poţi încerca mai multe programe cu mai multe rezultate care te vor încânta: tonifiere, vascularizare, calmarea unei zone dureroase;
  • Ameliorează  probleme articulare prin lucrarea muşchilor din zona respectivă, fară a solicita articulaţiile, aşa cum s-ar întâmpla în cazul unui exerciţiu fizic propriu-zis.
  • Posibilitatea de a întări musculatura şi de a o lucra intens, fară a depune şi efortul echivalent pentru astfel de rezultate, într-o sală de sport;
  • Diferite probleme specifice pot fi ameliorate fară tratament medical: picioare grele, lumbago, hipertensiune musculară sau lombară;

Ce se simte in timpul procedurii?

Senzatia pe care o ai cand faci o sedinta de electrostimulare este una de relaxare asemenea unei sedinte de masaj. In timpul procedurii, muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati, adaptate dupa  suportabilitate fiecaruia si de asemenea in functie de cat de antrenata este musculatura. Dupa o sedinta de electrostimulare, corpul se va simti mai lejer, ca dupa orice efort fizic. Diferenta este ca stai intinsa si lasi electrozii sa faca ceea ce ai face tu.

Cat sedinte de electrostimulare ?

Procedura de electrostimulare trebuie realizata cu regularitate, fara intreruperi, cu o frecventa de cel putin 3 sedinte pe sapatamana si trebuie sustinuta de un masaj anticelulitic/ drenaj. Totodata, se recomanda consumul a minim 2 litri de apa pe zi.