Chronologiste – Produsele anti-aging

Chronologiste – Produsele anti-aging

O mare oportunitate

La fel ca pielea noastră, părul nostru se schimbă în timp. Dar multe femei, deși au adăugat machiaj anti-îmbătrânire la rutina lor de frumusețe până la vârsta de 25 de ani, nu au făcut acest lucru când vine vorba de îngrijirea părului. Ingredientele potrivite mențin părul sănătos, moale și vibrant. Gama de produse Kérastase Chronologiste este concepută pentru a oferi o soluție profesională pentru scalp și cuticule pentru a preveni semnele îmbătrânirii premature.

Rutina Chronologiste, formată din 6 produse anti-îmbătrânire, combină tehnologia avansată cu o experiență senzorială plăcută.

Detox

Detoxificati scalpul cu Kérastase Chronologiste Pré-Cleanse Régénérant și începeți o rutină profesională anti-îmbătrânire de întinerire. Folosește-l înainte de șampon și elimină până la 96% din impurități în comparație cu șamponul. În plus, revitalizează scalpul și este acum gata să absoarbă substanțele active.

chronologiste

Purificare

Continuați să vă curățați părul cu șamponul Kérastase Chronologist Bain Regenerant. Acidul hialuronic hidratează vizibil fibrele de păr, care sunt esențiale pentru menținerea elasticității și strălucirii care se pierd odată cu vârsta. Furnizarea regulată a părului cu antioxidanți în șampon vă va face părul mai puternic și mai elastic.

Nutritie

Kérastase Chronologist Masque Intense Regeneran este un alt pas în rutina ta anti-îmbătrânire, în care fibra părului este îngrijită intens cu ingredientul Abyssin. Această moleculă valoroasă și eficientă provine din adâncurile oceanului. Avesin calmează scalpul, hidratează și hidratează cuticula. Astfel, masca elimină electricitatea statică din păr și îi conferă o senzație plăcută, catifelată.

Protectie

În a patra etapă a rutinei de îngrijire, părul detoxificat și revitalizat este pregătit pentru coafare cu Kérastase Chronologist Thermic Regeneran. Acest protector termic protejează părul de deteriorarea până la 230°C și sporește strălucirea. Conține Vitamina E pentru a reduce efectele negative ale razelor UV asupra calității părului. Acesta este un pas important în prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

Stralucire

Cuticula părului slăbește în timp, părul își pierde strălucirea și cade ușor. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum completează perfect rutina dumneavoastră anti-îmbătrânire, deoarece oferă un plus de hidratare părului, întărește fibra capilară și elimină vârfurile despicate. Tonurile de tei persan și trandafir de ceai se combină cu o notă de lemn pentru a accentua personalitatea sofisticată.

Regenerare

Completați-vă rutina anti-îmbătrânire cu Kérastase Chronologiste Serum Universal pentru a transforma dramatic părul. Consistența caviarului bionic păstrează ingredientele în cea mai eficientă formă, permițând serului restaureze complet părul și să-i îmbunătățească intens calitatea. Acest tratament fără îndoială poate fi folosit pe părul uscat și umed, sau ca ser de noapte.

Adaugă aici textul pentru subtitlu

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *