Tendinte 2016 in materie de coafuri mireasa

In noul sezon se poarta coafura cu accesorii : diademe, voal si flori naturale albe sau colorate.
O coronita din trandafiri sau florile in par niciodata nu isi vor pierde din actualitate,deoarece florile vii intotdeauna dau o nota de delicatete si prospetime . La accesorii poate fi adaugat si o mesa aranjata lejer,iar cararea sa fie facuta intr-o parte.La coafurile de mireasa nu exista restrictii cand este vorba de accesorii. Regula este ca totul sa fie cu masura .Totul depinde de dorinta miresei si stilul nuntii.

Daca esti o mireasa care vrea sa creeze o imagine unica si glamour, atunci coafura in stilul anilor ’40 este ideala. Coafura este usoara, naturala se poate adauga un accesoriu stralucitor care va da o nota de chic glamour .Onduleurile usoare , boeme sunt considerate una din cele mai la moda coafuri pentru acest sezon .Onduleurile boeme se privesc ideal .

Coafuri naturale prin care sa evidentiezi frumusetea naturala si nimic mai mult sunt ideale pentru miresele romantice,care vor sa atraga toate privirile asupra lor.Cocurile lejere ondulate , lasat pe spate sau chiar si impletit.

Diademe in jurul capului , asemenea coafura este ideala pentru miresele indraznete care vor sa fie in centrul atentiei.

Imaginea clasica si eleganta va ramane mereu actuala dand o nota deosebita de rafinament si feminitate intregii imagini. Este ideala pentru miresele cu par lung care vor sa arate impecabil in ziua lor speciala.

Important ca viitoarea mireasa sa faca o coafura de proba! Aceasta trebuie sa va placa, sa va simtiti confortabil cu ea si sa va caracterizeze. Alegerea va aparatine !