Secretul tineretii mele este HIFU!

High Intensity Focused Ultrasound este cel mai nou tratament anti-aging care realizeaza Lifting Facial pe toata zona fetei, gat si decolteu. HIFU este cea mai buna alternativa la operatiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care dureaza in timp. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS si care creaza puncte de coagulare la distante egale iar in aceste puncte fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament iar efectul unui tratament poate dura un an de zile.

salon1

HIFU este cel mai nou aparat care realizeaza lifting facial nechirurgical cu rezultate spectaculoase. Studiile clinice realizate de medici chirurgi plasticieni din SUA dar si din alte colturi ale lumii. Aceasta tehnologie reprezinta o alternativa sigura si nedureroasa la operatia de lifting facial, fara anestezie, dureri sau alte complicatii. HIFU este cea mai eficienta si evidenta metoda de stimulare a productiei de colagen natural cu efecte benefice asupra pielii la nivelul fetei, gatului si a decolteului cu rezultate remarcabile si durabile in timp.

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fara efecte secundare care utilizeaza undele ultrasunete focusate de intensitate mare si trateaza pielea si straturile profunde prin lifting, reducerea ridurilor, fermitate, tonifiere a zonelor perioculare, frunte, pometi, nasolabiale, barbie, gat si decolteu.

HIFU trateaza urmatoarele deficiente

salon2

  1. Pielea degradata din jurul ochilor
  2. Ridurile perioculare
  3. Ridurile din zona fruntii
  4. Ridurile din zona nasolabiala
  5. Ridurile de la nivelul comisurilor bucale
  6. Laxitatea si lipsa de fermitate de la nivelul pometilor, barbiei, gatului si decolteului

Tehnologia HIFU realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor focusate de mare intensitate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea si cresterea cantitatii de colagen natural prin caldura degajata la nivelul acestor structuri celulare.

Ca urmare apare un efect de LIFTING natural cu performante superioare liftingului chirurgical si mentinerea acestui efect un timp indelungat.

salon3

Rezultatele sunt rapide si vizibile de la prima sedinta de tratament.

» INFUZIE DE TINERETE
» FERMITATE PIELE
» STIMULAREA COLAGENULUI
» TONIFIERE PIELE
» REDUCERE RIDURI
» LIFTING FACIAL
» HIFU

Pentru persoanele intre 30 – 40 ani, cand apar primele semne de imbatranire ale pielii, tratamentele Hifu au un efect puternic stimulativ anti-aging si mentinerea aspectului tanar utilizand 1- 2 sedinte de tratament pe an.

Pentru persoanele de peste 40 ani, tratamentele Hifu se personalizeaza in functie de aspectul si caracteristicile pielii.