Privée Salon de Beauté impreuna cu clientele acestuia sprijina persoanele cu dizabilitati

In apropierea sarbatorilor de iarna, cu totii ne deschidem inima si sufletul pentru a fi mai aproape de cei care au nevoie de sprijinul si suportul nostru. Anul acesta, in prima initiativa de acest fel a echipei Privée Salon de Beauté, atentia se indreapta catre persoanele cu dizabilitati care, din pacate, nu beneficiaza de resurse financiare pentru a se putea autofinanta. In acest sens, in parteneriat cu Asociatia Derzelas din Cluj-Napoca dar si cu spijinul clientelor care beneficiaza si se bucura de serviciile oferite de Privée Salon de Beauté, pe perioada 20 noiembrie-20 decembrie 2017, salonul desfasoara campania umanitara „Craciun cu zambete pentru persoanele cu dizabilitati”.

Privée Salon de Beauté este salonul de infrumusetare, situat in inima Clujului, care vine in intampinarea clientelor prin oferirea unor servicii profesionale de coafor, intindere permanenta, cosmetica, make-up, microblanding-tatuaj, manichiura-pedichiura, spa, masaj si remodelare corporala.

Asociatia Derzelas este o asociatie neguvernamentala, non-profit şi apolitica, cu beneficiu public care isi propune sa sustina incluziunea socio – profesionala a persoanelor cu dizabilitati prin dezvoltarea de activitati extra-școlare și facilitarea accesului pe piața muncii pentru aceștia.

Clientele Privée Salon de Beauté au posibilitatea, pe parcursul perioadei mentionate, de a dona hainute, jucarii, incaltaminte (noi sau second-hand), dulciuri, alimente neperisabile pentru beneficiarii Asociatiei Derzelas. La intrarea in incinta salonului va fi amenajat un loc special in care clientele pot lasa darurile pentru beneficiari. Organizatorii campaniei umanitare recomanda tuturor celor care doresc sa ajute, sa acorde o atentie deosebita in selectarea articolelor si produselor, in special a celor second-hand, care urmeaza a fi donate. De asemenea, se recomanda clientelor si tuturor persoanelor interesate de actul de donatie sa specifice categoria de varsta și marimea pentru articolele de imbracaminte propuse spre donatie. La sfarsitul perioadei in care se desfasoara campania de colectare, mai precis in data de 22 decembrie, echipa salonului Privée de Beauté impreuna cu clientele doritoare se vor deplasa la sediul Asociatiei Derzelas din Cluj-Napoca pentru a-i intalni pe beneficiari si pentru a le oferi darurile pregatite (Regulament campanie „Craciun cu zambete pentru persoanele cu dizabilitati!”).

Alatura-te campaniei „Craciun cu zambete pentru persoanele cu dizabilitati!” si sustine dezvoltarea armonioasa a persoanelor cu dizabilitati! Intreaga echipa Privée Salon de Beauté va fi cu sufletul alaturi de ei!