Micropigmentare (fir cu fir) sau Microblading!

Daca dorim sa ne tatuam sprancenele o facem pentru ca dorim sa obtinem o forma mai bine definita. Prin aceasta procedura putem sa alegem lungimea, grosimea si culoarea potrivita fizionomiei fiecarei cliente.Forma trebuie sa fie neaparat foarte naturala, indiferent daca este efectuat fir cu fir sau plin.

Microbladingul este un tatuaj semipermanent care tine aproximativ un an. Procedura este recomandata atat persoanelor care au spracene rare cat si persoanelor care isi doresc o forma perfecta.

Tatuarea fir cu fir ofera un aspect natural datorita pigmentilor organici si presupune asezarea firelor tatuate in sensul cresterii firelor de par naturale .

Toata procedura dureaza aproximativ doua ore. Tatuajul patrunde doar in primu strat de piele astfel nu afecteaza radacina firelor de par ,nuanta se stabileste in functie de nuanta firelor de par din spranceana si a celor de pe scalp, de asemenea, si in functie de ten.

Durata tatuajului tine in functie de tipul de ten insemnand intre 6 luni si 2 ani. Daca tenul este normal uscat poate rezista 2 ani iar daca este un ten gras pigmentul iese la suprafata mai repede.

Dupa aplicarea tatuajului urmeaza o perioada de intretinere, timp de o saptamana trebuie evitata spalarea lor si curatarea se face cu o crema speciala.

Retusul se face dupa aproximativ o luna, trebuie sa ne protejam sprancele expunerii la soare.

Nu este recomandat tatuajul semipermanent daca sunteti insarcinata, suferiti de diabet si prosiasis.