A VelaShape a legújabb generációs technológia, amely különösebb erőfeszítések nélkül, teljes mértékben megszünteti a narancsbőrt. Ez egy olyan készülék, amellyel egyetlen kezelés során kombinálódik a rádiófrekvencia, az infravörös, a vákuum és a kavitációs zsírbontás. A VelaShape a narancsbőr nem sebészeti kezelésére szolgáló készülék.
A rádiófrekvencia használatával a kollagén szálak, amelyek a bőr „narancshéj” aspektusát adják, szétbomlanak, és ezzel egyidejűleg a nyirok-keringés stimulálódik, és elvezetésre kerül. Az infravörös stimulálja a helyi anyagcserét, és hangsúlyozza a rádiófrekvenciás hatásokat. A vákuum biztosítja a nyirokelvezetést, és közelebb hozza a zsírsejteket a bőrfelülethez, ami növeli a rádiófrekvencia és az infravörös hatásfokát. A kavitáció elpusztítja a cellulit sejteket, és segít centinként megszüntetni a narancsbőrt minden alkalommal. Ezenkívül az eszköz több masszázshengert is tartalmaz, amelyek a narancsbőrös felületen vagy a zsírszöveten használhatók. A masszázshengerek jobb tapadásához előzetesen egy speciális gélt kell alkalmazni a bőrön. A narancsbőrt általában 3-4 kezelés után szűnik meg. Egy kezelés időtartama 30 perc. A rostos cellulit területek, ahol a zsírszövet kemény csomók formájában van jelen, jobban ellenállnak a narancsbőrellenes kezeléseknek, és több VelaShape kezelést igényelhetnek. Az vízvisszatartásos ödémás narancsbőr is könnyebben eltávolítható. A legjobb eredmények a has és a combok esetében figyelhetők meg, amelyek a narancsbőr által leginkább érintett területek. A narancsbőr elleni kezelés hatása a VelaShape készülékkel tartós, csak 3-4 havonként igényel karbantartást.
A VelaShape kezelés előnyei
-gyorsabb anyagcsere
-a zsírszövetet csökkentése akár 2 cm-ig
-hatékonyabb nyirokelvezetés
-a kezelés olyan fontos területek irányul, mint a has, a combok (elülső, hátsó, belső, külső), fenék, karok és hát
-nincs kellemetlen ézet a kezelés ideje alatt és után
-a bőr (beleértve a megereszkedettet is) textúráját akár 60% -kal is javítja, és 5 munkamenet után érzékelhető a bőr tónusának javulása.
A kezelés a sebészeti zsírleszívás kiegészítő módszere.