A SOIN DERMATOLOGIQUE egy dermato-kozmetikai vonal, amely luxus kozmetikumokat kínál, különböző bőrproblémák esetére: zsíros-pattanásos bőrre, kuperózisra, hiperpigmentációra, száraz és nagyon száraz bőrre. A SOIN DERMATOLOGICQUE az ideális kezelés a bőr egészséges megjelenésének visszanyerésére. A bőr egészséges és gondozott megjelenése nagyon fontos, hogy kényelmesen érezd magad és magabiztos légy.
A SOIN DERMATOLOGIQUE személyre szabott kezelést nyújt az egyéni igényeknek megfelelően. Legyen szó egy kuperózisos bőrről, egy nagyon dehidratált vagy atópiás bőrről, MARIA GALLAND SOIN DERMATOLOGIQUE-je a luxus arckezelések széles választékát kínálja, amely minden bőrtípusnak alkalmas – zsíros bőr, kuperózisos bőr, aknés vagy hiperpigmentált bőr. A SOIN DERMATOLOGIQUE szennyezéscsökkentő hatású, és olyan elemeket tartalmaz, amelyek megszabadítják a bőrt a felgyülemlett környezeti szennyezésektől, valamintk védi a bőrt. Stimulálja a bőr természetes védelmét. A kezelés tudományos orvosi alapokra épül, a legújabb generációs legmagasabb minőségű termékek felhasználásával, így a termékek nagyon hatékonyak. Minden termék parabénmentes, paraffinmentes és mesterséges színezékektől mentes, dermatológiailag tesztelt, valamint a használt illatszer allergénmentes, így még azok is használhatják, akik allergiásak parfümre.

Miben áll a SOIN DERMATOLOGIQUE kezelés?
Különböző bőrproblémák kezelésében rendkívül hatékony a SOIN DERMATOLOGIQUE kezelés, ami több lépésből áll, a bőr típusától függően.
A zsíros bőr kezelése a szem és az ajkak, valamint az arc és a nyak megtisztításával kezdődik. Ezután felviszünk egy speciális, zsíros bőrnek való Maria Galland-ápolókrémet, majd hámlasztás és masszázs következik a krémmel. A pórusok megnyitásához gőzkezelést alkalmazunk, majd eltávolítjuk a mitesszereket. Végül, a Maria Galland termékcsalád termékeinek széles skáláját alkalmazzuk a fertőtlenítéshez, a tonizáláshoz és a hidratáláshoz.
A kuperózisos bőrnek szóló kezelés a szem és az ajkak, valamint az arc és a nyak megtisztításával kezdődik. Ezután tonik alkalmazása következik, és könnyű hámlasztást végzünk, amit 10 perces ultrahangmasszázs követ, amely segít a sejtek oxidációjának szabályozásában. Végül egy speciális pakolást alkalmazunk, és ennek eltávolítása után egy hidratálókrémet viszünk fel Maria Gallandtól. A kuperózisos bőrnek való Maria Galland-termékek teljes választéka a bőr fényességét, nyugalmát, frissességét biztosítja.
A hiperpigmentált bőr kezelése először a szem, az ajkak, az arc és a nyak megtisztításával kezdődik. Ezután egy tonizáló krém használata következik a bőr hidratálása érdekében, majd hámlasztásra kerül sor, hogy megtisztuljon a bőr az elhalt bőrsejtektől. Ezt követően egy szérumot és egy pakolást alkalmazunk az arcra és a nyakra egy masszázs formájában. Végül a hidratálás érdekében szemkrémet, Maria Galland-szérumot és arckrémet használunk. Ezeknek a depigmentációs termékeknek a hatóanyaga a kozmetika területén végzett legújabb kutatások eredménye:
Szennyezésgátló komplexum: tormamag kivonat, amely eltávolítja a szennyező mikrorészecskéket, mint a por, szmog vagy füst, és védi a bőrt a légkörben lévő káros elemektől
Nasturtium kivonat: optimalizálja az oxigén áramlását a sejtekben
Borsó kivonat: csökkenti a pigmentációt és fényességet biztosít
Poliszacharidok: nyugtatja, hidratálja és erős anti-aging-hatással rendelkezik
Alfa-arbutin: fényesít, csökkenti a foltokat, blokkolja a melanin szintézist az enzim oxidációjának gátlásával
Dipotassium Glycyrrhizate: hidratálja és javítja a bőr minőségét
Hialuronsav: hidratálja, optimalizálja a bőr rugalmasságát és tonizálja
Arginin: nyugtat, energizál
Allantoin: nyugtat
CM-glükán: növeli az UVA-rezisztenciát, serkenti a sejtek regenerálódását, optimalizálja a bőrfunkciókat
Élesztőkivonat: aminosavakat és peptideket tartalmaz, amelyek növelik a sejtek aktivitását és megelőző hatással vannak az oxidatív stresszre.
A vizsgálatok eredményei alapján a kezelésben részesültek több mint 80% -a szerint a kezelés eredménye a várakozáson felüli.

Kinek szól a SOIN DERMATOLOGIQUE kezelés?
Ez a fejlett dermatológiai kezelés a következő bőrproblémák megoldására alkalmas: bőrhibák, pigmentáció, dehidratáció, kuperózis. Általában a kezelést személyre szabva alkalmazzák a bőrproblémáktól és életkortól függően.

Mennyi időt vesz igénybe Maria Galland SOIN DERMATOLOGIQUE kezelése?
Általában a kezelés körülbelül 120 percet vesz igénybe, de időtartama attól is függ, hogy milyen bőrtípusra alkalmazzák a kezelést. Például:
Zsíros bőr esetében a kezelés időtartama 120 perc
Kuperózisos bőr esetében a kezelés időtartama 75 perc
Hiperpigmentált bőr esetében a kezelés időtartama 90 perc
Bár az eredmények az első kezelés után azonnal láthatóak, a karbantartás érdekében a szakemberek javasolják a legalább 3 havonta egyszeri a kezelést.

Milyen előnyei vannak Maria Galland SOIN DERMATOLOGIQUE kezelésének?
A kezelés mélyen tisztítja a nyitott pórusokat ezáltal tökéletes jólétet biztosítva a bőrnek. A kezelés során a bőr megszabadul a szennyeződésektől, ugyanakkor élénk és matt megjelenésű lesz, kevésbé látható pórusokkal. Ez egy teljes tisztítókezelés, amely csükketni a bőr faggyúszintjét, ezáltal a bőr mattabb lesz. A kezelés a következőket tartalmazza:
Keratolotikus komplexum (szalicilsavval és szorbáttal)
Bőrtisztító és normalizáló komplexum (Algualane cinkkel és B6-vitaminnal)
Mattító komplexum (kaolin, cink-oxid, magnézium és alumínium-szilikát kombinációjával)

Milyen árban van egy SOIN DERMATOLOGIQUE kezelés?
Maria Galland SOIN DERMATOLOGIQUE kezelésének ára – a bőr típusától és az időtartamtól függően változik, az alábbiak szerint:
Soin Dermatologique kezelés zsíros bőrre – 350 lej / 120 perc
Soin Dermatologique bőrápolás kuperózisos bőrre – 350 lej / 75 perc
Soin Dermatologique kezelés hiperpigmentált bőrre – 350 lej / 90 perc
Fedezd fel Maria Galland luxuskezeléseit, valamint a szépség és egészség rituáléját a bőröd számára a Privee Salon de Beaute-ban!