A téli ünnepek fele közeledve, mindannyian kitárjuk a szívünket és a lelkünket, hogy közelebb kerüljünk azokhoz, akiknek szüksége van a segítségünkre és támogatásunkra. Ebben az évben van az első ilyen kezdeményezése a Salon de Beauté Privée csapatának. A figyelem a fogyatékkal élő emberekre irányul, akik nem tudnák fedezni saját anyagi forrásukból ezeknek a szolgáltatásoknak az igénybe vételét. Ezért partnerségben a kolozsvári Derzelas alapítvánnyal és a Privée Salon de Beauté klienseinek támogatásával, 2017. november 20-december 20. közötti időszakban megrendezésre kerül a szalon humanitárius kampánya „Mosollyal teli karácsony a fogyatékkal élő személyeknek” néven.
Kolozsvár szívében helyezkedik el a Privée Salon de Beauté szépségszalon, ami professzionális szolgáltatásokat nyújt, mint a fodrászat, hajhosszabbítás, kozmetika, smink, microblanding-tetoválás, manikűr-pedikűr, spa, masszázs, testátalakítás.
A Derzelas alapítvány egy olyan civil, non-profit és apolitikus szervezet, amelynek közhasznú célja a fogyatékkal élők társadalmi és szakmai befogadásának támogatása, az iskolán kívüli tevékenységek fejlesztése és a munkaerőpiacra való integrálódás megkönnyítése.
A Privée Salon de Beauté kliensei az említett időszak alatt lehetőséget kapnak arra, hogy ruhákat, játékokat, cipőket (új termékeket vagy használt termékeket), édességeket, nem romlandó élelmiszereket adományozzanak a Derzelas alapítvány által támogatottaknak. A szalon bejáratánál lesz egy erre a célra kialakított hely, ahol a kliensek otthagyhatják adományaikat a fogyatékkal élők számára. A kampány szervezői azt ajánlják, hogy az adományozók különös figyelmet szenteljenek az árucikkek és a termékek kiválasztására, különösen az adományozásra szánt second-hand termékek esetében. Ugyanakkor ajánlják a kliensek és az adományozásban érdekeltek számára, hogy tüntessék fel az eladományozott ruhadarabok esetén a méretet és a korosztályt, akinek szánják. A kampány végén, pontosabban december 22-én, a Privée de Beauté szalon csapata az érdekelt kliensekkel együtt meglátogatja a Derzelas alapítványt kolozsvári székhelyén, ahol találkozhatnak az alapítvány tagjaival, és megajándékozhatják őket (a „Mosollyal teli karácsony a fogyatékkal élő személyeknek!” kampány szabályzata)
Csatlakozz a „Mosollyal teli karácsony a fogyatékkal élő személyeknek” kampányhoz, és támogasd a fogyatékkal élő személyek harmonikus fejlődését! A Salon de Beauté Privée egész csapata mellettük áll!