Adriana, bár a közelmúltban csatlakozott a Privée Salon de Beauté csapatához mint esztéta és make-up artist, nagyon hamar beilleszkedett, és lelkesedése, elkötelezettsége és professzionalizmusa révén többletértéket adott a szalonnak. Rendkívüli szenvedéllyel fordul a munkájához, mindig igyekszik eredeti megoldásokat találni és a pillanatnyi inspiráció vezérli. Minden alkalommal sikerül mosolyt csalnia a kliensek arcára.
2013-ban lépett az esztétika munkakörbe, amikor tanulmányai befejezése után úgy érezte, hogy inkább a szépségápolás az ő hivatása, mint a közgazdaság, amelyet az egyetemen tanult. Azóta folyamatosan fejlődik ezen a területen, és csodálja Anastasia Soaret, a híres hollywoodi román hírességet szakmai profizmusa miatt a szépségápolás területén. Perfekcionista természetéből következik, hogy minden egyes helyzet megoldásában a tökéletességre törekszik. Minden kozmetikai kezelés őrzi magán az ő profizmusának a nyomát.
Adriana az utóbbi időben különös figyelmet fordított a szemöldök esztétikájára, és főként erre az irányvonalra koncentrált munkjákában. Úgy véli, hogy a szemöldöknek összhangban kell lennie az arc egész fiziómiájával, ezértis ajánljuk a klienseinknek, hogy kérjenek speciális szolgáltatásokat a szimmetriával kapcsolatban. A szemöldök vastagságának kiválasztásakor mindig figyelembe veszi az arc formáját és az ajkak vastagságát, és ami a szemöldök színét illeti, azt a haj és a bőrtónus alapján választja ki. Mindig tartja a lépést a legkorszerűbb esztétikai- és smink újdonságokkal, a minél természetesebb hatású szemöldökre esküszik, ugyanezt az elvet alkalmazva a sminkre is. Igyekszik a kliensek számára olyan minőségi munkát biztosítani, mely hosszű időn át nem igényel beavatkozást (a szemöldök megőrzik formáját másfél hónapig is)
Mivel a tökéletességet keresi Adriana részt vett egy sor nemzeti és nemzetközi szemináriumon és versenyen. Az utolsó versenyen, amelyen részt vett – LASH FEST – The First International Eyelash Extensions Championship Bukarestben 2017. november 20-22. között, Adriana nagyon jól teljesített. Az Egyesült Államok, Franciaország, Olaszország, Anglia, Horvátország, Szlovénia, Hollandia, Spanyolország, Ausztrália, Oroszország és Portugália szakértőiből álló zsűri előtt Adriana a 2. helyezést érte el a professzizonális browdesign kategóriában.
A Privée Salon de Beauté teljes csapata gratulál neki a sikerhez, és még sok nemzetközi sikert kíván neki ezen a területen.
Találkozz Adrianával és élvezd a Privée Salon de Beauté által kínált minőségi szolgáltatásokat!