– MARIA GALLAND COCOON kezelése száraz és érzékeny bőrre
A száraz és érzékeny bőr különleges gondoskodást igényel. A Maria Galland termékcsaládon belül található a COCOON kezelés, amely kifejezetten az ilyen típusú arcbőrről gondoskodik. A COCOON kezelés ideális az érzékeny bőr hidratálására és gondozására. Az egészséges és gondozott bőr nagyon fontos ahhoz, hogy Ön kényelmesen érezze magát és magabiztos legyen. Akkoris ha száraz-, vagy ha regenerálást vagy liftinget igénylő bőrről van szó, MARIA GALLAND COCOON-ja a luxus arckezelések széles skáláját kínálja minden bőrtípus számára.

Miben áll Maria Galland COCOON kezelése?
Egy kivételes kezelés, látványos eredményekkel, amelyek tökéletes állapotot biztosítanak a ,,cocoon” habmaszknak köszönhetően, amely az arcot tapaszként borítja, energiát és rugalmasságot biztosít. Ezt a kezelést annak függvényében kell alkalmazni, hogy mit akarunk elérni: hidratálást, feszességet vagy regenerációt. A COCOON kezelés rendkívül hatékony a bőr hidratálásában, rugalmasságának növelésében és javításában. A bőr típusától függően válasszuk meg a kezelést, amely lehet: hidratáló kezelés, regeneráló kezelés, valamint Profilift – feszesítés és lifting.
A hidratáló és a regeneráló kezelés magába foglalja a szem és az ajkak, valamint az arc és a nyak tisztítását. Ezután Maria Galland testápolókrémet alkalmaznak, majd egy könnyed gomázs és egy krémmasszázs következik. Ezután a Maria Galland termékcsaládból egy különleges kivonatot alkalmazunk, melyet könnyedén bemasszírozunk a bőrbe. Ezeket az eljárásokat követően feltesszük a COCOON pakolást, amit hagyunk hatni néhány percig, ezután pedig a hidratáló szérumnak és hidratáló krémnek köszönhetően bőr hidratálódik.
A termékek minden bőrtípusnak megfelelnek, beleértve az érzékeny vagy allergiás bőrt, és nem tartalmaznak parabént, parafint, mesterséges színezékeket vagy allergéneket.
Erős antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek hosszú ideig védik a bőr fiatalságát, és védik a bőrt a környezeti szennyeződésektől is.