A szem olyan “tartozék”, amely meghatározza a nő arcát, így biztos, hogy minden nő dús, ívelt és hosszú szempillákat szeretne a lenyűgöző tekintet érdekében. Éppen ezért a szempillaspirál talán az egyik leggyakrabban használt kozmetikai termék. Egy nő sem jön ki a házból anélkül, hogy legalább szempillaspirált ne használt volna. Miért? Mert csupán néhány perc alatt megváltoztatja az egész arcot. De gyakran vannak rohanós reggeleink, amikor még a szempillaspirálra sem marad időnk. Nagyon érdekes javaslattal állunk elő: mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy elérheti a szempillaspirál hatását kevesebb erőfeszítéssel, és a drágább szempilla-hosszabbítások elkerülésével? Azt mondanánk, igen, a megoldás a szempilla-laminálás!

Miben áll a szempilla-laminálás?
A szempilla-laminálás egy olyan innovatív és non-invazív eljárás, amely a szempillák göndörödését, dúsítását és nyújtását eredményezi egyidőben, miközben megőrzi természetes hatását. Ez 4 lépésből áll, pontosabban az oldatok és pigmentek alkalmazásából: lifting (a szempillákat két szilikon ágyra rögzítik), rögzítés (egy speciális krémmel, amely dús hatást eredményez), festés (mélyfekete pigment használata, ami megfesti a természetes szempillákat), keratinolaj (az olaj alkalmazása hidratálja és táplálja a szálakat, így a keratin töltés miatt dúsabb lesz a szempilla).

Mik az előnyei ennek a műveletnek?
Az egyik lényeges előny, hogy a laminálás nem befolyásolja / károsítja a természetes szempillákat.
A szempillák megtartják ívelt alakjukat és dús hatásukat 5-8 hétig, majd 2 hónapig (4 egymást követő kezelés után)
Ugyanakkor a szálak védelme, valamint a erősödés és a pigmentáció.
A dús és láthatóan hosszabb szempillák megtartják természetességüket.

Kinek szól a laminálás?
Az eljárást különösen azok számára ajánljuk, akik egyenes vagy rövid, elszíneződött vagy roncsolódott szempillákkal rendelkeznek, ugyanakkor olyanok számára is, akik egyszerűen csak egy hatásosabb, frissebb és természetesebb megjelenést szeretnének minden reggel. Ezenkívül olyan személyek számára is alkalmas, akik allergiásak a szempillaspirálra, vagy akik már nem szeretnének szempilla-hosszabbítást, vagy nincs türelmük 2 órát erre szánni. Ezen személyek számára megfelelő eljárás a laminálás, ami 40 percig tart.

Hogyan lehet karbantartani a szempillákat a laminálás után?
Az eljárást követő 24 órában nem ajánlott forró vízzel mosni a szempillákat, ugyanakkor nem szabad ezalatt az idő alatt szempillaspirált használni. Amint letelt a 24 óra, a szempillák nem igényelnek más különleges gondozási szertartást a szokásoson kívül. A smink lemosása tekintetében nincsenek korlátozások, továbbá sós vízben is szabad úszni anélkül, hogy aggódni kellene a hatás csökkenése vagy megszűnése miatt.

Az eljárás kényelmetlen vagy fájdalmas?
Fájdalmasnak tűnhet, ugyanis az eljárás során a szempillák kifordítva állnak, de biztosítjuk Önt, hogy nem keletkezik semmilyen kellemetlen vagy kényelmetlen érzés a szemben, és ezt a klienseink visszajelzései is alátámasztják: “Olyan jól ellazultam a laminálás során, hogy szinte elaludtam az ágyon.” Nem áll fenn s természetes szempillák sérülésének vagy kihullásának veszélye, éppen ellenkezőleg, az eljárás fenntartja és erősíti a szempillákat. Planme.ro