Extensii de gene fir cu fir

Extensii de gene fir cu fir

Genele lungi, bine definite si curbate reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din vremea Egiptului antic.In zilele noastre, extensia de gene fir cu fir se afla in topul tendintelor de infrumusetare.

Acest procedeu este un mod innovator de a lungi si indesi semi-permanent genele naturale. Extensiile de gene fir cu fir ofera posibilitatea schimbarii fizionomiei genelor dumneavoastra, redandu-le densitatea, volumul, lungimea si gratia, pastrand aspectul natural datorita dimensiunilor diferite. Se aplica cu ajutorul unui adeziv special pe si intre genele naturale si imita perfect culoarea si textura acestora. Adezivul nu este toxic, nu afecteaza ochii sau genele naturale.

Cât timp durează extensiile de gene?

Fie că vorbim despre gene false 2D ,3D sau gene fir cu fir, extensiile de gene pot dura şi până la două luni. Fiind aplicate pe genele tale naturale, ciclul lor de viaţă este dependent de cel al genelor naturale, care, în mod normal, cad o dată la două luni şi sunt înlocuite. De aceea, extensiile de gene, dacă sunt bine întreţinute, vor dura cât durează ciclul natural de viaţă al genelor tale.

Care este cea mai bună metodă de întreţinere a genelor false?

Este recomandat să îţi faci o programare la salon pentru întreţinerea genelor o dată la 2-3 săptămâni, altfel genele tale pot cădea înainte de vreme şi va fi necesară aplicarea unui set nou. Întreţinerea genelor este foarte importantă deoarece previne căderea prematură a genelor, iar tu te poţi bucura cât mai mult timp de ele.

Avantajele acestei proceduri sunt multiple:

– au un efect natural;

-rezultatul final este unul personalizat, cu un aspect foarte apropiat de trasaturile fetei

extensiile au un efect de alungire si volum a genelor, conturand forma ochilor, pentru un look seducator, corectand si pozitia vizuala a ochilor;

Ce trebuie să eviţi atunci când porţi extensii de gene

-evită contactul cu apa în primele 12-24 de ore după ce le-ai pus şi după întreţinere.

-evita demachiantele pe baza de ulei pe gene si in jurul genelor

-evită, pe cât posibil, aburul sau expunerea prelungită la abur, deoarece poate cauza căderea premature a genelor

-evita utilizarea dischetelor demachiante de bumbac, interzisa frecarea excesiva a pleoapelor si implicit a genelor

-evita rimelul pe bază de ulei si nu aplica rimelul de la baza genelor, ci de la mijloc în sus

 

Lash Maker: Adriana