Epilatul cu pasta de zahar

Descopera proceduri “dulci” realizate de specialistele Privee

Epilarea cu pasta de zahar este cea mai noua si revolutionara metoda de indepartare a parului nedorit.Sugaringul-singura metoda de epilare 100%naturala, este o procedura SPA. Secretul acestei proceduri in care pielea ramane de fiecare data fina si fara fire de par crescute sub piele consta in aplicarea pastei contra firului de par si tragerea in directia de crestere. Datorita procedurii delicate aceasta a devenit o procedura Spa a corpului,actionand ca un peeling superficial si fin. Epilarea cu zahar este igienica, hipoalergenica si nu creeaza foliculita. Nu este fierbinte, se aplica la temperatura corpului fiind sigura pentru toate partile corpului. Este sigura chiar si pentru zonele cu varice si vase de sange, vase capilare. Astfel folosit nu se arde pielea clientei. Pielea nu ramane lipicioasa este exfoliata si hidratata dupa epilare. Nu se lipeste de piele, deci nu va agresa niciodata pielea sau tesuturile ei.

Contine numai ingrediente naturale: apa, zahar si suc de lamaie, fara a fi testate pe animale si fara efecte secundare sau reactii alergice.

Zaharul nu adera la celule vii ale pielii. Celulele vii sunt umede si deoarece zaharul este solubil in apa, acesta nu se va lipi de celulele vii ale pielii. Acesta va extrage firele de par si va exfolia celulele moarte ale pielii, ajutand la scoaterea firelor de par crescute in piele. Este de asemenea sigur sa realizezi un tratament pe o piele uscata cu eczema sau psoriazis. Acest lucru inseamna mai putin discomfort pentru clienta si mai putine traume ale pielii. Este suficient de blanda incat sa poate fi pusa de cateva ori pe aceeasi zona a pielii astfel incat sa extragem chiar si cele mai mici fire de par, fara ca acest lucru sa cauzeze iritatii ale pielii.

Nu rupe firele de par deoarece pasta de zahar este foarte maleabila, aceasta patrunde pe langa firul de par pana lac radacina folicului si lubrifiaza practic firul de par facand astfel extractia mai completa si mai blanda. Parul este extras din folicul doar in directia naturala de crestere a acestuia ceea ce ajuta la extragerea intacta a firului de par. Datorita directiei de extragere a parului clienta simte mai putin discomfort, aproape deloc.

Se pot epila chiar si cele mai scurte fire de par, min 1.5 mm.

In timp duce la permanenta, deci firele de par vor creste in numar mult mai mic.

Dupa un numar de tratamente foliculul de par incepe sa dispara. Parul creste mai fin de fiecare data si mai rar. Deoarece zaharul poate extrage si firele scurte de par este posibil ca acestea sa fie extrase in faza anagena de crestere ceea ce duce la permanenta. Clientii vor vedea rezultate majore chiar dupa cateva sedinte.